Välkommen till Vegangodis!

Godis som är gott och smaskigt gjort helt utan animaliska produkter? Självklart!
Vi tillverkar godiset av prima råvaror. Allt görs hantverksmässigt och flera av recepten är hemliga. Alla ingredienser är icke-animaliska och det gäller förstås också förpackningar och annat som vi använder. Förutom våra egna så har vi också en del produkter från utvalda producenter. Du hittar komplett ingrediensförteckning vid varje artikel här på webbshoppen så du kan se vad det innehåller.  

Agar agar

Perfekt i all typ av matlagning när du vill ha lite eller mycket gelékonsistens som en tårtfyllningsmousse, en pannacotta eller egen marmeladkonfekt. 
Dosering fast gelé: ca 2 tsk till 5 dl vätska. Låt småkoka i vätskan i 5 minuter

-


Mjuka läckra geléhallon

Våra handgjorda geléhallon är en av våra storsäljare!

För lakritsälskare!

Dessa sega jättesalta lakritsskruvar är ett måste om du gillar saltlakrits!

Dom är så salta så man nästan behöver hålla sig i när man stoppar in dom i munnen. 


Isländskt havssalt med tång

Olika sorters tång växer runt Islands kusterna, Isländska Saltverk kombinerar otvättat mineralrikt havssalt från ishavsströmmarna med olika handplockade tångsorter för att förstärka den umamismak som vi absolut älskar. Saltet är producerat med 100% geotermisk energi - med värme från de heta källorna.

Återförsäljare sökes

Vi expanderar för fullt och får ofta frågor från kunder som vill ha våra produkter i butik på närmare håll. Vi söker återförsäljare i alla väderstreck. Ring oss på 072-741 94 95 om du är intresserad eller vill tipsa om nån butik som du vill kunna handla vårt godis i.  

Tillagd i varukorgen